دیدار علی لاریجانی با وزیر دفاع سعودی؛ خالد بن سلمان/گفت‌و‌گو پیرامون تحولات منطقه‌ای و تلاش‌ها برای تقویت امنیت و ثبات رایزنی وزیران خارجه آمریکا و فرانسه درباره ایران رئیس سازمان انرژی اتمی: سفر به وین با دستاورد‌های مهم به پایان رسید نتانیاهو: با ترامپ در کاخ سفید دیدار خواهم کرد رویترز: اولین بسته‌های کمک تسلیحاتی آمریکا تحت ریاست ترامپ به اوکراین ارسال می‌شود دبیرکل سازمان ملل: هنوز فرصت برای جلوگیری از فعال‌سازی مکانیزم ماشه وجود دارد جزئیات دیدار لاریجانی با ولیعهد عربستان سعودی سفیر ایران: به موضع ایروان و باکو درباره عدم تغییر مرز‌ها و حضور نیرو‌های خارجی اعتماد داریم آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد حمله جنگنده‌های اسرائیل به بندر الحدیده یمن اعلام ملاحظات ایران درمورد بیانیه دوحه راجع به تجاوز اسرائیل به قطر عراقچی: کشور‌های اسلامی و منطقه به شکل ملموس تهدید اسرائیل را حس کرده‌اند بیانیه پایانی نشست دوحه: همبستگی مطلق با قطر/هشدار نسبت به پیامد‌های هرگونه تصمیم اسرائیل برای الحاق بخشی از سرزمین‌های اشغالی عراقچی: کشور‌های اسلامی تهدیدات اسرائیل را به‌طور ملموس احساس کردند شورای همکاری خلیج فارس: مکانیزم دفاعی مشترک را فعال می‌کنیم

اعتراضات گروه‌های مسلح سوری در ادلب | آفریقا مقصد بعدی تروریست‌ها

گروه‌های مسلح سوری همزمان با بروز نشانه‌هایی از حل و فصل سیاسی بحران در روابط ترکیه و سوریه دست به تظاهرات‌هایی در مناطق تحت کنترل خود زدند، با این حال به نظر می‌رسد آنها از هم اکنون آفریقا را به عنوان مقصد بعدی فعالیت‌های تروریستی خود برگزیده اند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۲ - ۳۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 20
کد خبر: ۲۵۰۶۸۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهر ادلب در روز‌های اخیر شاهد ناآرامی‌های شدیدی بوده و پس از انتشار گزارش‌هایی درخصوص نزدیکی ترکیه به سوریه فضای این منطقه متشنج شده است. سرکردگان گروه‌های مسلح و شخصیت‌هایی که مخالف دمشق هستند، علیه راه حل سیاسی برای بحران سوریه، تظاهرات کردند تا مانع از سرگیری روابط با دمشق شوند. 

گروه‌های مسلح سوری تلاش دارند، به هر طریق مناطق درگیری را برای خودشان حفظ کنند و در این میان با حمله به ساختار‌های سیاسی و نظامی ساخته شده توسط ترکیه در این مناطق تلاش می‌کنند که مانع از هرگونه حل و فصل سیاسی بحران سوریه شوند.

در همین چهارچوب، در روز‌های گذشته تظاهراتی مقابل ساختمان دولت اداره موقت شمال سوریه و دفتر ائتلاف معارضان سوری در ادلب و اعزاز برگزار گردید. این درحالی است که ائتلاف معارضان سوریه مهمترین تشکیلات سیاسی مخالفان سوری است که از سال ۲۰۱۴ با هدایت ترکیه در استانبول و با مشارکت گروه‌های لیبرال، اخوانی و ... تشکیل شده بود.

تظاهرات در اعزاز با هدایت سرکردگان گروه‌های مسلح و مفتی‌های این شهر برگزار شد. این در شرایطی است که اعزاز در کنترل جیش الوطنی (از گروه‌های معارض) قرار دارد. در این وضعیت مقر‌های ائتلاف معارضان بسته شدند و شعار‌هایی در رد مواضع دولت موقت ائتلافی معارضان سوری سر داده شد؛ چراکه ائتلاف معارضان همسو با ترکیه خواستار عادی سازی روابط با دمشق است.

در همین راستا «صهیب المصری»، روزنامه نگار سوری در این زمینه به خبرگزاری تسنیم در شهر حلب گفت: اعتراضاتی که در ادلب و شمال سوریه برگزار می‌شود، به ظاهر در رد سیاست‌های نژادپرستانه و تبعیض آمیز علیه سوری‌ها در ترکیه است، اما در واقع مخالفت با نزدیکی سوریه و ترکیه است. اردوغان سرانجام روزی حمایت‌های مالی از گروه‌های مسلح را قطع می‌کند، امری که باعث می‌شود تا این گروه‌ها مجبور به همکاری با دولت سوریه برای حل‌وفصل فراگیر باشند و همه اراضی سوریه را به دولت باز گردانند.

در این میان، نگرانی از چشم انداز آینده سبب شده تا برخی از سرکردگان گروه‌های تروریستی از هم اکنون درپی یافتن میدان‌های درگیری و رویارویی جدید در کشور‌های دیگر باشند و به نظر می‌رسد، آفریقا مقصد بعدی آنهاست. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار